Cornet/Trompet

Cornetten/trompeten anvendes i mange sammenhænge og tilhører gruppen messinginstrumenter. Den anvendes i big band, brass band, harmoniorkester, symfoniorkester, og så er den ofte det lækre krydderi på forskellige rock-/pop-/funkarrangementer. 
 
I undervisningen lærer man at producere lyd, og der vil allerede fra første øvegang være fokus på vejrtrækning og læbestilling. 
Undervisningen tager udgangspunkt i de første toner, som du får ud af instrumentet, således at vi opbygger en tonerække op ud fra din naturlige embouchure, som er dine læbers evne til at danne toner på instrumentet. 

Som messingelev lærer du noder, bl.a. med udgangspunkt i ”Music Mind Games”. Allerede når du har spillet i et par uger, arbejdes der med at spille flerstemmigt, og der undervises efter systemer, hvor der er fokus på at spille sammen med andre. 

Som messingelev lærer man noder, dette gøres bl.a. med udgangspunkt i ”music mind games”. Allerede når eleven har spillet i et par uger arbejdes der med at spille flerstemmigt, og der undervises efter systemer, hvor der er fokus på at spille sammen med andre. 
 
 
Sammenspil for skolebørn, teeangere og unge under 25
 

Kimbrergarden holder til i Garderhuset i Aars. Der er øvedage mandag.