Elev i Kulturskolen

 

Når du er elev hos os, kan du vælge at være instrumentalelev, hvor du lærer at spille på et instrument, eller du kan gå på musikhold med flere børn på din egen alder. Vi underviser både børn og voksne.

Lær at spille et instrument
Hvis du gerne vil lære at spille på et instrument, kan du vælge imellem 20 minutters eller 30 minutters undervisning om ugen. Her får du ene-undervisning af en af vores lærere og du tilbydes en fast ugentlig undervisningstid. For de øvede elever er der også mulighed for 40 minutters undervisning.

Du kan også tilmelde dig holdundervisning, hvor der gives 15 minutters undervisning pr. elev. Vi prøver så at sætte dig på hold sammen med 1-2 elever på dit niveau, sådan at I sammen får 30-45 minutters undervisning. Hvis vi ikke har elever til at lave et hold, tilbydes du 20 minutters soloundervisning.

Musikhold for børn
Vi udbyder forskellige musikhold for børn fra 1 år og op til 4. klasse. Holdene oprettes når der er nok tilmeldte elever.

Sammenspil
Vi opretter rytmiske sammenspilshold, hvor der er mulighed for det. Her kan elever, der spiller et instrument, få mulighed for at spille sammen med andre i et band. På musikholdende undervises der oftest i 45 minutter.

Undervisningssteder
Vi underviser på de allerfleste skoler i Vesthimmerland og i Vesthimmerlands Musikhus, ALFA. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere omkring vores undervisning.