Billedskolekonsulent

 

Jane Wieben -baggrund

Jeg er uddannet håndarbejdslærer fra Håndværk og Design Skolen i Aalborg, uddannet pædagog fra Aalborg Socialpædagogiske seminarium og har diplommoduluddannelse i "Innovation og Didaktik" samt "Klasseledelse og Fagdidaktik" fra UCN Aalborg og modulet "Børn og unges kultur" fra Den danske scenekunstskoleJeg har lavet en del kunstprojekter gennem Børns Møde Med Kunsten, på skoler, i børnehaver og vuggestuer/dagplejer, samt som selvstændig billedkunstner for konfirmander og forskellige kommuner. 
Jeg har erfaring i undervisning dels fra mange års job som børnehaveklasseleder, som pædagog på specialskole, og fra undervisning i billedkunst for børn og unge. Jeg udstiller min kunst på udstillinger i Danmark og i udlandet.

Jane Wieben kan træffes på telefon mandage kl. 12 – 16 og på mail: jawe@vesthimmerland.dk

 

Billekskolekonsulentens arbejde

Som billedkunstkonsulent i Vesthimmerlands Kommune arbejder jeg for at mennesker i alle aldre i kommunen får lyst til at udtrykke sig gennem kunsten.
Jeg står til rådighed for institutioner, skoler, ældreområdet, arbejdspladser. Kontakt mig endelig, hvis du har en ide til et kunstprojekt eller et kunstforløb, 

Her i efteråret og foråret kan børnehaver få besøg af mig sammen med musikpædagog, Gitte Chren, med blandt andet kunstprojektet ”På opdagelse med kroppen”. Her går vi på opdagelse med kroppen i musik, sang, dans og billedkunst. Vi vil sammen med børnene tage på en opdagelsesrejse, hvor musikken og billedkunstens univers smelter sammen og udtrykkes i det enkelte barns eget kropslige udtryk.


I dette projekt vægter vi processen, glæden, det umiddelbare udtryk og fordybelsen. Her arbejdes frit, intuitivt og med kroppen. Indtryk bliver til udtryk.