FAQ


Hvordan foregår undervisningen?
Når du spiller et instrument, mødes du en gang om ugen med din underviser. Undervisningstiden er 15, 20, 30 eller 40 minutter alt efter, hvad du har valgt. Undervisningstid og sted aftales med din underviser, inden du starter.
Hvis du gerne vil, kan du spille et instrument sammen med en anden elev, der er på samme niveau. Har du f.eks. en kammerat, du gerne vil undervises sammen med, kan du skrive det i kommentarfeltet, når du melder dig til.
På børnehold og sammenspilshold er der flere elever samtidig, og undervisningstiden er typisk 45 minutter.


Hvordan melder jeg mig selv/mit barn til undervisning i Kulturskolen?
Tilmeldingen foregår via vores hjemmeside www.kulturskolenvesthimmerland.dk. Oplever du problemer med tilmeldingen, er du meget velkommen til at ringe på tlf. 99668825 eller skrive til kulturskolen@vesthimmerland.dk.


Er en tilmelding til Kulturskolen bindende?
Tilmelding til Kulturskolen er ikke bindende. Du har altid mulighed for at takke nej til en undervisningsplads.
Når du er i gang med undervisningen, er der mulighed for at udmelde sig løbende, og du er derfor ikke forpligtet til at betale for et helt undervisningsår. Du kan læse mere om regler for udmeldelse og betaling her.


Hvordan betaler jeg for undervisningen?
Betaling for undervisning opkræves i udgangspunkt 4 gange om året: 1. oktober, 1. december, 1. marts og 1. juni. Regningen kommer i din E-boks, medmindre du har andre kommunale ydelser som f.eks. daginstitution tilmeldt betalingsservice. I så fald fremgår opkrævningen af din betalingsservicemeddelelse.


Kan jeg låne et instrument?
Der er mulighed for at låne nogle typer instrumenter. Spørg din underviser eller Kulturskolens kontor.


Hvordan melder jeg afbud til undervisning?
Du ringer eller sender en SMS direkte til din underviser og giver besked om, at du ikke kan komme til undervisning. Du kan finde din undervisers kontaktoplysninger i din opstartsmail eller via dit elev-login her på hjemmesiden.